↑ Tilbage til Stereo

Radio

I Lydbutikken har vi altid elsket Radio formatet, og lægger en ære i at føre de bedste radio produkter. Ønsker du en seperat radio til køkkenet, eller ønsker du at integrere radioen som en del af dit stereo-anlæg? Uanset så har vi herunder nogle rigtig gode bud.

 

Klipsch KMC-1 Trådløs transportabel Bluetooth Musik System

Streamer fra din Smartphone. På strøm eller batteri. 8 farver. Horn to go. Kr 1.495,00  info

.

Ruark R1 mk3 Deluxe Tabletop Radio

Vi starter i det små, med en bord radio fra Ruark. Ny finpudset R1 Deluxe tabletop radio Mk3. Den har vundet alle tests awards den er kommet i nærheden af. DAB+ & FM tuner med RDS. Indbygget A2DP Bluetooth modtager.

Flere farver. Kr 2.195,00      info & reviews

 

 

Ruark R2 Mk3 Stereo System

Herefter følger storebroren R2 Mk3 som er ligeså succesfuld som R1 når det gælder tests og priser. Med R2 får du større lyd og mere dybde, samt indbygget aptX Bluetooth med mulighed for streaming i CD kvalitet.

Flere farver. Kr 3.995,00     info & reviews

 

 

Stationær receiver og tuner fra Pro-ject

To blandt mange små digitale kvalitets komponenter fra Pro-ject Audio. Hele Box Serien indeholder blandt andet forstærkere, cd-afspillere, dock-stationer, stream, media og USB boxe. Her er alt muligt, og går du Pro-ject Box amok kan du udbygge efter behov med intelligente omskifter boxe og smarte rack.

Pro-ject Receiver Box S: En rigtig hifi receiver i micro format. 2x25w og plads til 99 faste stationer. Lyden er rytmisk, kropslig og altid med fin kontrol. Fjernbetjening medfølger. Kr 2.995,00

Pro-ject Tuner Box S: FM-tuner med 99 faste stationer. Kr 1.395,00

 

 

AMC X7i vinder ingen designpris, men lyden er fremragende.

AMC er udviklet i England, og produceret i Taiwan. AMC er et no-nonsens mærke der har været fast inventar i lydbutikken i mange år. X7i er en FM Stereo receiver på 2 x 100w. Der er tilslutning for iPod på fronten og grammofonen plus meget mere på bagsiden. Fjernbetjening medfølger. Leveres i sort og sølv. Kr 3.995,00   info