↑ Tilbage til Stereo

Pladespillere

Grammofonen er omdrejningspunktet i lydbutikken og har altid været det. Ingen anden lydkilde når grammofonens udstrakte og bredbåndede analoge lyd. Vi fører et bredt sortiment fra Pro-ject, Roksan, og Fletcher Audio. Herunder nogle bud ..

Roksan

Xerxes 20 plus. Langhårede musik og hifi freaks vil nikke genkendende til denne grammofon. Den oprindelige Xerxes grammofon, der blev lanceret i 1985, var en af de vigtigste grammofoner i firserne. Med avancerede teknikker og radikale løsninger, blev Xerxes en problemløser for tidens grammofoner. Med omvendte løsninger var Xerxes i stand til, at levere en langt sjovere og præcis præsentation af musik end nogen anden grammofon på det tidspunkt. Xerxes 20 plus idag er resultatet af 30 års forskning, udvikling og forfining. Med smittende musikalitet og tempo vil du blive musikforført her og nu og i mange år fremover. Xerxes værk Kr. 29.995,00. Tabriz tonearm Kr. 7.995,00 excl. pick-up.

Breathtaking dynamics, timing and resolution.

Improved naturalness and authority.

Lovely build and finish.

Range of power.

Læs hele testen her

 

 

Pro-ject

Debut Carbon.Vi kan ikke komme i tanke om et hifi produkt med så mange flotte anmeldelser. Kære musikelsker, denne grammofon giver musikken fundament. Instrumenter lyder og musikken flyder ubesværet. Musikken holder tempo og fastholder takten. Det er timing og fundementalt for alt musik. Pro-ject Debut Carbon er manuel betjent og ingen automatik forstyrre musikken. Afspiller med 33 og 45 omdrejninger med option for afspilning af 78 lakplader.

Kr. 2.995,00 med monteret Ortofon OM10.

Kr. 3.295,00 med monteret Ortofon OM2red pick-up.

Udover almindelig grammofon afspilning kan du også overføre dine grammofon plader til PC eller MAC med Debut Carbon phono USB. Tilsluttes direkte til dit stereo anlæg uden brug af ekstern grammofon-forstærker – den er indbygget. Kr. 3.995,00 med Ortofon OM5 pick-up.

 

Pro-ject Essential II. En grammofon for vinylbegyndere der leder efter exceptionel lydkvalitet. Du slipper for støjende automatik og plastik. Ingen gnitren og knas – Essential lyder sprød, ren og klar. Leveres i sort, rød og hvid.

” the Essential is yet another excellent budget turntable “

Kr. 2.195,00 incl. ortofon OM5 pick-up.

 

Pro-ject VT-E. Vertikal “Plug & Play” grammofon. Kan placeres på bord eller monteres på væg. Meget let at tage i brug. Leveres i mat sort, hvid og rød. Kr. 2.495,00

project-vte-l-black

 

Verden har brug for gode billige grammofoner. Det var grundlaget for at starte Pro-ject Audio. I dag er Pro-ject verdens største producent af grammofoner. I 1990 startede Østriske Pro-ject et samarbejde med et af Tjekkiets mest respekterede producenter inden for fremstilling af fin-mekanik. Fabrikken i Litovel fremstiller stort set alle dele selv. Her bliver drejet, boret og skruet i træ og metal. Til sidst samles og dobbelt tjekkes alle grammofoner med samme præcision. Det er de bedste materialer der benyttes, ikke nødvendigvis de dyreste – det handler ikke om hvor dyre materialer du bruger, men hvordan du bruger dem – og simple velkendte teknologier er brugt i fremstillingen. Pro-ject grammofonerne er berømte for deres uimodståelig musikalske gengivelse.

Pro-ject 2 Xperience SB er en knap 8 kilo høj-teknologisk vinyl afspiller. En tung MDF plint giver minimal resonans og en præcisions fremstillet sandwich tallerken giver en fornuftig overflade til dine grammofonplader. Afspiller du med livrem og seler kan du benytte den medfølgende pladestrammer. 2 Xperience har en 9cc Evolution kulfiber tonearm, monteret med en Ortofon 2M Silver pick-up. Kr. 9.995,00

” Classic elegance combined with modern tech results in a superb sounding turntable “

Project-2XperienceSBDC-waln

 

Pro-ject Elemental plastic-killer. Plug N Play. Det eneste du skal gøre er, at pakke grammofonen ud og sætte rem om motor og tallerken. Fjern plastikhætte fra pick-up og tilslut til grammofon-indgang på din forstærker. Det kan simpelthen ikke gå galt. Kr 1.695,00

Pro-ject Elemental Phono USB med indbygget grammofon forstærker og USB tilslutning for overførsel til computer. Kr 2.295,00

 WHAT HI-FI Elemental test, April 2014

 

 Langtidstest af Elemental inden pakning og afsendelse.

Pro-ject RPM 1 Carbon.Værket og pladetallerken er i MDF. Et materiale der håndtere resonanser fremragende. RPM 1 Carbon lyder som et musik lokomotiv. Lyden har et sikkert konstant drive. Udefinerbar, letflydende og så snap at musikken går uden om din hjerne og direkte i hjertet.

Sort, rød eller hvid højglans. Leveres med monteret 2M Red Ortofon pick-up. Kr 3.495,00

 

RPM3 Carbon er en massiv opgradering af RPM1 Carbon og kåret som bedste grammofon 2015-2016 af EISA Awards. Prisen er Kr. 5.395,00. Vi anbefaler en Grado Black 1 pick-up til Kr. 695,00.

 

Project-RPM3Carbon-White-2M

Project-RPM3Carbon-Piano-2MProject-RPM3Carbon-Red-2MSi

 

Pro-ject RPM 5.1 giver musikken ro og autoritet. Lyden er aldrig kedelig og lysten til at udvide pladesamlingen med bredere musiksmag bliver større. High-End grammofon til kun Kr 6.195,00 ex.pick-up.

 

The Q-up lift

Til grammofoner som er manuelt betjent. Løfter tonearmen ved udløb. Kr 349,00

 

Fletcher Audio by Tom Fletcher

Designed in UK. Made in Denmark. Omega Point 3.

Fuldfed grammofon. 100% musik. Omega Point 5.

.

 Tom Fletcher om fase, materialer og grammofoner.