↑ Tilbage til Stereo

Højttalere

Russell K

russell-k-100-ear-2014

” ..The moment they were run-in and listening started they grabbed my attention with the enormous energy and enjoyment wich music is presented. The Red 100 never holds back or lacks detail even though the system is far from the most accurate on the market, which is due to the absence of damping inside and the use of good but not outstanding drivers. Even the crossover could be more refined, but the quality lies in the open sound, large soundstage and the thrilling presentation. The Red 100 is fast, very fast and delivers attack like a machine gun. Live performances give the impression that you´re listening to a decent PA system, voices are lifelike and full of dynamic…”

 

Nye vågn-op-højttalere i Lydbutikken. Velkommen Russell K Red 100.  Kr. 5.995,00 stk.

russell-k-red-100

 

Russell K Red 150  Kr. 18.995,00 stk.  Piano Black/Piano White. Voll gass ..

wow-004

 

Lidt mindre af det hele. Russell K Red 50.  Kr. 4.995,00 stk.

russell-k-red-50

 

Harbeth

Design fra en svunden tid men tag ikke fejl af det. Teknisk set er der ikke noget gammeldags over Harbeth. Harbeth højttalere leverer varen og den seneste generation højttalere er top tunede til tiden. En unik blanding af raffinement og tradition har gjort Harbeth til Storbritanniens mest succesfulde højttaler mærke med en misundelsesværdig rekord inden for højttaler innovation. Harbeth højttalere er designet i bedste BBC tradition. En naturlig lyd der giver dig de bedste muligheder for helt ubesværet at kunne høre musik, også efter meget lang tids lytning. Harbeth prisliste.

Det har taget mere end et årti, at forbedre den nu forhenværende HL 5 super. Længe leve den nye HL 5 super plus! Kr 16.495,00 stk.  Få flere spændende informationer her.

Kaffe-fernet-og-harbeth

.

Harbeth historie og sådan bygges de. Se her

Pro-ject

Pro-ject har designet 3 par højttalere i Speaker Box serien. Vi er faldet for den i midten, Speaker Box 5. Her synes vi du får mest for pengene. Speaker Box 5 har en høj følsomhed og er derfor oplagt til forstærkere med få watt. Højttalerne er desuden magnetisk afskærmet så de også kan hænge tæt på dit tv. Lyden er præsis, levende og musikken i fokus. Kr 1.050,00 stk.

 

Blue Aura

Blue Aura X10. Lille men festlig stereo Bluetooth højttaler. Ideel til hylde eller vægmontering i køkkenet eller arbejdsrum. Indbygget forstærker. Indgang for TV eller måske en grammofon. Du kan streame musik trådløst via din tablet, smartphone eller computer. NFC funktion. Kr. 2.195,00

       

Blue-Aura-x10

 

Minitest Blue Aura x30

 

blue-aura-x30-test

Blue Aura X30. Stereo højttaler system med indbygget forstærker. Sætter nye standarder for trådløs opkobling via Bluetooth, med en enestående lydoplevelse. Kr. 2.995,00 sæt.

Blue-Aura-x30

 

Test Blue Aura x40 Hifi World

 

 

 

 

 

Blue Aura X40. Et banebrydende Bluetooth højttalersystem fra Blue Aura. Elegant design og med alle de funktioner du måtte ønske.

Kr. 5.995,00

Blue-Aura-x40

blue-aura-x40-test

 

 

Peachtree

Små højttalere med kurver. Peachtree D4 og D5 er rigtige High-end højttalere. Her får du en larger-than-life lydoplevelse til lavpris. Begge højttalere er bestykket med en bas/mellemtone enhed med lang slaglængde der kan lave ballade i det lille kabinet. En dome diskant med membran i japansk silke, sørger for ekstra bid og udstrakthed i toppen. Kabinetterne er en fortælling for sig. Kasserne er blandt andet skåret af de fineste europæiske CNC maskiner, og finishen er i ægte træ i flere valgfrie sorter. Klasse PeachtreeAudio !

Lyden er atypisk for tidens højttalere. Nu slipper du for den aggressive og kunstige fremadrettede lyd, som er så elsket blandt flere populære højttaler producenter. I stedet har Peachtree D4 og D5 en mere neutral, men stor spændstig og kraftfuld lyd med exceptionel klarhed. Lyden er nærværende og spændende uden at blive trættende, også når du streamer eller lytter til digitale filer. Lad os herfra kalde lyden for tidløs og moden.  Peachtree D4. Kr 2.495,00 stk. Peachtree D5 (billed)  Kr 3.495,00 stk.

 

DLS Flatbox.

Lille flad og fleksibel højttaler med god lyd. DLS er mest kendt for deres indbygnings højttalere og elektronik til både og hurtige biler. I 2002 begyndte DLS at producere mere traditionelle højttalere. DLS højttalere er perfekte i hele hjemmet og til professionelle installationer.

 

PMC

PMC har bygget monitors til professionelle lydstudier i over 20 år. Musik fra veletablerede rockbands eller pop ikoner er blevet mastered på PMC monitorer og pladeselskaber som Decca og Deutsche Grammofon er blandt referencerne. Det er erfaringerne fra den professionelle monitor serie som er brugt i udviklingen af den populære i-serie, Fact og Twenty serien. Vi fører et bredt sortiment i butikken. PMC prisliste.

Ny Twenty5 serie. En kulmination på 25 års forskning inden for seriøs højttaler håndværk. Velafstemt og naturlig musik gengivelse, som er let at passe ind i ethvert hjem. Vi lover opløsning og dynamik fra øverste hylde. Alle modeller på demo og til salg i butikken (-:

pmc-twenty5

 

PMC højttalere. Sådan bygges de.

.

.. og en fortjent 5 stjernet test i WHAT HIFI. Klik på billedet

.

PMC Wafer 1 væghøjttaler. Kr 7.995,00 stk . En højttaler med mange muligheder. Se her

.

Atlantic Technology

I Atlantic Technology´s no-nonsens hovedkvarter i Boston udvikles nogen af verdens skarpeste højttalere. Peter Tribeman er manden med de revolutionerende ideér og hovedmanden bag højttalerne. Peter Tribeman startede i AV branchen i 1975 hvor han grundlage Audio Pulse og senere arbejdede for mærker som NAD og Proton. I 1989 blev Atlantic Technology grundlagt og de første højttalere blev introduceret i 1990, små kompakte højttaler systemer med høj ydelse til en lav pris. Atlantic Technology er mest kendt for deres surround højttalere, men spænder i dag bredt med In-wall, On-wall, lydbarer og ikke mindst de nye gulv og reol højttalere med det revolutionerende H-PAS.

Bemærk vi har et pænt sortiment i butikken men ring altid på forhånd hvis du gerne vil have en demonstration. Hej hifi.

.

Atlantic Technology Soundbar 235 BT er en lydbar til livsnyderen og familien der kræver enkelhed og underholdning til kanten når der skal lyttes stereo og surround. SB 235 har indbygget forstærker som driver et komplet højttaler system i én kasse med H-PAS bas. H-PAS er en kombination af flere bas systemer som giver præcis og dyb bas i et lille kabinet. Du behøver ikke en subwoofer. Der er tilslutning for eksterne lydkilder bag på Atlantic Powerbar og indgang for en iPhone etc. på frontpanelet. Indbygget DSP, Dolby Digital og DTS processor der levere en 2, 3, eller 5-kanal simuleret surround oplevelse, og stereolyd når skærmen er slukket. En Bluetooth box medfølger så du kan streame din musik. Kr 7.495,00

               

Atlantic Technology Soundbar 235 BT testvinder i Datatid, September 2014:

Lydbar i den tunge ende. Konstruktionen er gennemført og kun med lyden i fokus. Atlantic Technology leverer topklasselyd.

” Med surroundlyd giver Atlantic en overraskende flot lydoplevelse. Der er en sound og dynamik, som vi sjældent har hørt magen til .. Lydbilledet er stort og kommer godt ud i stuen, og der er så meget power i det, at man kun i de vildeste actionfilm mangler den helt dybe bas. Som vi oplever det, er Atlantic en lydperle ud over det sædvanlige. En dinosaur, der har fået moderne teknologi bygget ind, men som udgangspunkt fungere på grund af sit gennemførte design, hvor det er lyden, der først og fremmest er i fokus. “

 

Lydbar statements. Atlantic Technology´s grundlægger Peter Tribeman fortæller.