Apple/Android

I lydbutikken har vi indset at vi ikke kan overse det marked som udvikler sig omkring Smartphone platformene til både Apple og Android, heller ikke nå det handler om musik og lydgengivelse.

Tunelink Auto

Den ultimative løsning til musik i bilen.  Tunelink Auto tillader dig at høre musik og radio fra din Smartphone på bilens anlæg via trådløs transmittering ved hjælp af det lille apparat som ses på billedet herunder. Altså kan du have din Smartphone i lommen, mens musikken spiller over bilens stereo. Lydkvaliteten er i top og brugeroverfladen er lækker og ligetil. Fås både til iphone og Android.

Se introduktions videoen her

                

 

Tunelink Home

Den hidtil mest avanceret og bedste lydmæssige løsning til trådløs lyd fra dit Apple eller Android apparat. Tunelink Home tillader dig at høre din musik fra fx. din Smartphone på dit hjemmestereo ved trådløst(bluetooth) at sende til den lille modtager som du sætter i anlægget. Lydkvaliteten er god, og ift. brugerfladen så installeres en app på din smartphone som forvandler din smartphone til en fjernbetjening. Det er lækkert og det virker.

Liverider – Forvandler din Smartphone til en højteknologisk cykelcomputer.

Den første trådløse cykelcomputer, og vinder af app-star awards 2010. Kompatibel med iPhone.