AV installation

I Lydbutikken arbejder vi med lyd og billede på næsten alle tænkelige måder. Et område hvor vi igennem de sidste 20 år har specialiseret os er i AV afdelingen. Her har vi designet og installeret helhedsløsninger store og små kunder som bl.a. Det kongelige Musik konservatorium og Novo Nordisk, men også mange hjemmeinstallationer med multirumsløsninger. Med en ydmyg tilgang til dine behov, designer vi skræddersyede løsninger, som garanterer dig kvalitet, funktion og brugervenlighed.

Det  gamle Radiohuset, som nu huser Det Kongelige Musik Konservatorium. Æstetiske rammer, kræver æstetiske løsninger, som nedenunder i de Fredede bygninger på Rosenørn’s Allé.

Indbyggede højtaler løsninger med Atlantic Technology

 

 

Konferencecelokale hos Novo Nordisk m. projektor og lyd. Lydbutikken har efterhånden både lavet Novo’s møderum, Boardroom samt Auditorium.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores special-designede talerstol, multi-funktinel m. styring af billede, lyd, lys og gardiner.

Sytemline modular hjemmeinstallation af multirumstyring. Løsningen tillader dig at vælge hvilken musik du vil høre i hvert enkelt rum i dit hjem. Vi kan f.eks. programmere din Ipad til at styre hele dit hjem’s lydsystem således at det spiller sammen med Systemline. Ultimativ frihed fra knapper, kabler og klodsede stereoanlæg i både stuen, køkkenet og hvor du ellers kunne tænke dig at høre din musik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores AV Installation afdeling rummer flere hundrede special løsninger, ring eller kig forbi og fortæl os om dine behov. Så laver vi et tilbud på hvordan en mulig løsning kunne se ud.